fredag den 17. december 2010

Kasseret mesterværk

Booka Shade: Regenerate (Russ Chimes Remix)


Uha sikken et lækkert remix, den fantastiske Russ Chimes har begået af Booka Shades Regenerate, det er blevet til et progressive house track i særklasse. Man fatter simpelthen ikke hvordan de gode drenge i Booka Shade kan skippe sådan et perfekt remix, De er da ellers kendt for at have en ganske udmærket smag skulle jeg mene. For de remix som kom igennem deres nåleøje har da også deres kvaliteter tråds alt, men man må håbe de finder på at udgive det på et tidspunkt, for ellers…

Alle elsker Robyn

Robyn: Body Talk


Det er ellers ikke så lidt der bliver talt og skrevet om svenske Robyn fortiden, hendes Body Talk trilogi har hærget det meste af året, og kastet en del radio hits af sig, ganske smart koncept med at dele sit album op i tre Ep’er.
Som sådan har jeg aldrig været særlig vild Robyn, hendes stemme har aldrig rigtigt rørt mig, jeg følte faktisk hun var en smule kikset. Men da remix pakken af Dancing On My Own kom, blev jeg sgu lidt tændt, det var specielt remixet fra Fred Falke som jeg blev blæst væk af.
Og nu her i november da hendes Indestructible single udkom, måtte jeg så overgive mig, A-Traks remix er svimlende godt, og selv den originale version af tracket er tip top elektronisk pop. Så det er lidt af en vending man har taget sig der, det havde jeg ikke lige troet.