søndag den 31. oktober 2010

Et overflødighedshorn af remixes

Nadia Ali: Queen Of Clubs Trilogy

Der er noget der siger mig at Nadia Ali er vild med at blive remixet… På de 4 singler hun ind til nu har udgivet fra hendes Embers Lp, har de alle sammen bugnet med remix, fra omkring otte forskellige remixere på hver af dem. Og her i efteråret er hun så gået fuldstændigt amok med hendes Queen of Clubs Trilogy - The Best of Nadia Ali Remixed, bestående af hele tre remix albums, Ruby edition, Onyx edition og Diamond edition (Ruby og Onyx er udkommet, Diamond kommer til december). Der er disket op med tracks fra iiO tiden, Embers pladen og alle de mange collaborations hun efterhånden har lavet. Selvfølgelig er der mange remix vi kender i forvejen, men der er faktisk en del fede nye ting imellem, bl.a. Silver Lining (Andretta remix), The One (Ruby edit) og Rebel (Ruby edit) fra Ruby edition. Specielt Avicii's remix af Rapture fra Onyx edition er fuldstændigt vildt fedt.



The One - Ruby Edit 


torsdag den 28. oktober 2010

Cinnamon Chasers på vej med nyt album!

Cinnamon Chasers: Two hours time


Den gode Russel Davies aka. Cinnamon Chasers har netop oploadet hans nye video til den næste single Two hours time. Det er igen et forbandet fremragende track han leverer. Der skulle også være et sprit nyt album i støbe skeen, dog ingen release dato på det endnu, men singlen kan købes fra den 15. november.

søndag den 24. oktober 2010

mTrackz #01 - La Glace



Efter at have gået amok i en sand flødeskums-rus på La Glace, egner ens krop sig i virkeligheden kun til toner der ligger i den mere tilbagelænede ende af skalaen. Så i denne første omgang mTrackz er det altså toner fra mit musik bibliotek der skal prøve at få ens fysiske tilstand på højkant igen, efter at ha lidt sådan en frygtelig overlast.

Med Bords of Canadas In A Beautiful Place Out In The Country, er det bare med at læne sig tilbage og finde den indre ro...



Et track som jeg tror, vil kunne dulme mavesmerterne er måske, Superpitchers Joanna, fra Kilimanjaro Lp’en.



Matias Aguayo med det skønne Minimal her i et DJ Koze remix. Det kan vist kun få lidt gang i systemet igen...er jeg sikker på.



Gaelle en amerikanske soul sangerinde som vi husker fra King of My Castle, med Wamdue Project. Hun er måske lige lovligt sukker sød idet sådan den dag som i dag, men med tracket Give it back går det vist lige an.



Selvfølgelig kommer man ikke uden om Boom Clap Bachelors hyldest til La Glace, den må virke ;-)

torsdag den 21. oktober 2010

Together on the radio

Pet Shop Boys: Together

Så er det store øjeblik snart inde, for i morgen fredag d. 22 oktober i Ken Bruce show på BBC Radio 2. Vil den nye Pet Shop Boys single Together blive spillet imellem kl. 10.30-13.00 dansk tid, for første gang! I sandhed et stort øjeblik i min lille verden…;-)
Kun et lille 30 sek. klip har vi hørt indtil nu, og ud fra det, så fornemmer jeg at det er et super track vi skal ligge øre til. Søndag kan den så købes på iTunes, men den officielle release dato for singlen er først d. 29. november, hvor der vil være et remix fra selveste Grum af deres første hit West End girls, samt to nye bonus tracks, Glad all over (cover version af 60'er hittet fra The Dave Clark Five, som i øvrigt er blevet Blackpool FC's slagsang) og I cried for us.
Together er jo det nye indslag på deres Ultimate Pet Shop Boys opsamling, som er på gaden d. 1. november. Indeholder 18 hit singler + en DVD med optagelser fra deres Top Of The Pops shows gennem tiderne, samt deres koncert fra Glastonbury festivalen i år.

torsdag den 14. oktober 2010

Stella Polaris

Stella Polaris: Small Secrets

Danske elektroniske troldmænd laver små hæmmeligheder om natten, for det er jo netop om natten man er allermest følsom og kreativ. Stella Polaris teamets nyeste tiltag Small Secrets er et forsøg på at bringe andre sider frem fra kunstnerne, og derved give os mulighed for at komme helt ind under laptoppen, som de skriver. Det lyder faktisk ganske tiltalende og resultatet er, som altid fristes man til at sige når Stella Polaris roder sig ud i noget, virkeligt gennemført.

Small Secrets Vol.1 udkom for en måneds tid siden, den 12. september. Her fik vi århusianske Aebeloe aka Natal Zaks resultat af de søvnløse nætter nemlig Nedtoning og En Fornemmelse + remix af de nævnte fra Det Sejler I Effekter og Spejderrobot.



På den anden EP Small Secrets Vol.2, som udkommer 24. oktober, er det August og Mikkel Metals bud på det hemmelige univers, På Breathe og S and I, og her remixer de så hinandens tracks. Augusts Breathe er et track som iser skal nævnes, det er helt igennem lækkert, og virker tilmed lidt Trentemøller melankolsk idet, men det er så sandelig kun positivt.

fredag den 8. oktober 2010

Grum

Grum: Through The Night


Det er efterhånden noget siden skotske Grum udsendte det umanerligt fede album Heartbeats, som var proppet med suveræne nu-disco tracks. Næste single fra albummet er så Through The Night, den kan dog købes allerede nu på Beatport, og udover de fede remix fra Bit Funk, Tom De Neff, The Swiss Menergy, Perseus og Beaumont, ja så skal man ikke snyde sig selv for videoen til nummeret. Der ikke så meget at sige den end... Fantastisk video, tjek den ud!


tirsdag den 5. oktober 2010

Russ Chimes

Russ Chimes: Midnight Club EP

Den engelske producer, remixer og DJ, Russ Chimes, er på trapperne med en skøn lille 3-track debut EP "Midnight Club". Allerede nu kan vi nyde den godt og grundigt i form af en genial video trilogi som er instrueret af Saman Keshavarz, og jep det var også ham med den suveræne video til Cinnamon Chasers tracket Luv Deluxe.