fredag den 26. februar 2010

Morgan gør det igen med et vellykket house/pop album

Morgan Page: Believe


















Inden for den mere poppet house genre er Morgen Page kongen. det beviser han i den grad her på det nye album Believe. Jeg var super glad for den forrige plade en slags opsamling af remix og egne produktioner Elevate, som indeholdt det ultra fede mix han lavede af Under's track Under tilbage i 2008. Denne gang egne produktioner hele vejen igennem, fyldt med super sprøde gæste vokaler fra bl.a. Lissie, jep Lissie som også gæstede på Morgan Pages store hit fra 2008 The Longest Road ...måske den sprødeste af alle house vokaler, og minsandten om der ikke også er stemme fra sangfuglen Samantha James! som også er på vej med nyt album til sommer. Et ganske velstøbt album vis man er til lidt chillet house i pop klæder med en snært af trance.





Morgan Page Myspace

Et super fedt DJ-mix af Morgan Page

a
Morgan Page DJ MIX 102709 B by morganpage
Release date: Nov 14, 2009

Track list
1. Temposhark - Threads (Morgan Page Remix)
2. Morgan Page - Fight For You (Bass Kleph Remix)
3. La Roux - Bulletproof (Morgan Page Remix)
4. Ono - Not Getting Enough (Morgan Page Remix)
5. Way Out West - Only Love (Jerome Isma-Ae Remix)
6. Sebastian Ingrosso - Kidsos (Original Mix)
7. Tim Berg - Alcoholic (Original Mix)
8. FM Audio - Killer (Afrojack Remix)
9. Fedde Le Grande - Let Me Be Real (Hook & Sling vs Goodwill)
10. Dresden & Johnston - Keep Faith (Morgan Page Remix)
11. Shelley Harland - Wonder (Morgan Page Remix)

torsdag den 25. februar 2010

Lad der blive lys

Ellie Goulding: Lights


















Ellie kan måske sammenlines lidt med Little Boots som debuterede sidste år med albummet Hands, som dog fik blandede roser, og var også i mine øjne en noget svingene plade. Men med Ellies debut er der ingen slinger i valsen, det er go gedint elektronisk pop, fra den ene ende til den anden..øh, til tider for fuld udblæsning. Ellie er født i Hereford, England som høres på hendes hyggelige britiske accent. Hun gav først lyd fra sig med singlen Under the Sheets sidste år, og her på det sidste har vi så kunne fornøje os med single nr.2 pragtfulde Starry Eyed, frem til album release på mandag d. 1. marts. Albummet er tæt på at være komplet, men efter nogle lyt flyder det hele måske en anelse samen.

Mastertrackz:
This Love (Will Be Your Downfall)
Wish I Stayed
Salt Skin

Tjek Under the Sheets og Starry Eyed på Ellies myspace

lørdag den 20. februar 2010

Julie på Vox

Fredag aften på Vox.

Efter at ha siddet og lyttet til flere af Julies fine sange, på en bodega midt i Århus, blev vi pludselig opmærksomme på at hun senere samme aften, sammen med sit band, havde tour start på spillestedet Voxhall. En hurtig beslutning, gjorde at vi var at finde blandt det fremmødte publikum til en sublim koncertoplevelse. Uden nogen form for forventning til hvad vi mon kom til at opleve, blev vi særdeles positivt overrasket. Her var en kvinde med yderst musikalsk tæft og charmen skruet rigtig sammen. Julie tryllebandt sit publikum med smukke sange og bragende gode melodier. Ikke alt gik dog helt efter planen, som f.eks. da bandets medbragte musikbackup i form af en Apple computer, brød sammen (ja I læste rigtig, en Apple der rent faktisk gik ned). Men Julie klarede skærene med en kæk kommentar: "Den lille søde maskine derovre er brændt varm, men så er det sgu da godt jeg kan spille guitar.", og herefter spillede hun ufortrødent videre til publikums store fornøjelse. En aften i Julies selskab kan absolut anbefales.

onsdag den 17. februar 2010

Gratis Thorn track


Tracey Thorn / 'Oh, The Divorces!' by buzzinfly

Udgivelses dato for "Love And Its Opposite" er den 17. maj 2010
Albummets åbnings nummer "Oh, the Divorces" er at finde som fri download på Thorns nye site.

Nyt track og alt nyt om pladen på traceythorn.com
Følg Tracey på twitter

Behøver jeg at nævne jeg er Tracey FAN?...

lørdag den 13. februar 2010

Få selv Pandemonium hjem i stuen!

Pet Shop Boys: Pandemonium Live



















Pet Shop Boys har været på hjemme besøg med deres Pandemonium show, i anledning af det forstående Brit Awards. Nu er vendte tiden snart ovre, så kan du selv få Pet Shop Boys live performance hjem i stuen, både som CD og DVD! Så på med vanden og ned til plaje smeden på mandag og få fat i et sæt. Vær at bemærke på CD delen er iser de fine mash-ups…

Pandemonium/Can you forgive her?
Closer to Heaven/Left to my own devices
Se a vida é/Discoteca/Domino dancing/Viva la vida
Se klip fra Pandemonium touren på videoen: All over the world

torsdag den 11. februar 2010

Nyt album på vej fra sublime Tracey

Tracey Thorn: Love And Its Opposite
















Ind imellem al den tid hun bruger på at råbe ad børnene, bliver der også tid at lave plader, hvilket er en helt igennem en god ting. Pladen kommer på hendes mands label Strange Feeling til maj, og iøvrigt er produceret af Ewan Pearson, som også producerede en go håndfuld tracks på Thorns Out of the Woods plade fra 2007.

Følg Tracey på Facebook

onsdag den 10. februar 2010

Nye skiver fra gamle kenninge

Sade: Soldier of Love

















Udover single tracket Soldier of Love, som er helt igennem skønt, er The Moon And The Sky, In Another Time og iser Skin lige som vi kender Sade og som hun "skal" lyde. Albummet har ikke helt den samme standart som hindes gamle fantastiske albums, men jeg lytter stadig flittigt til det, og hvem ved om ikke det kryber mere og mere ind under huden med tiden?

...det skulle undre mig meget hvis ikke.

Massive Attack: Heligoland
Anden singlen som er sluppet til promotion er Paradise Circus featuring Hope Sandoval, forsangeren fra det psykadeliske og drømmene band Mazzy Star, som nåede at lave 3 albums i 90'erne.
Hendes stemme er vidunderlig og løfter tracket op på et helt fantastisk niveau.