torsdag den 14. oktober 2010

Stella Polaris

Stella Polaris: Small Secrets

Danske elektroniske troldmænd laver små hæmmeligheder om natten, for det er jo netop om natten man er allermest følsom og kreativ. Stella Polaris teamets nyeste tiltag Small Secrets er et forsøg på at bringe andre sider frem fra kunstnerne, og derved give os mulighed for at komme helt ind under laptoppen, som de skriver. Det lyder faktisk ganske tiltalende og resultatet er, som altid fristes man til at sige når Stella Polaris roder sig ud i noget, virkeligt gennemført.

Small Secrets Vol.1 udkom for en måneds tid siden, den 12. september. Her fik vi århusianske Aebeloe aka Natal Zaks resultat af de søvnløse nætter nemlig Nedtoning og En Fornemmelse + remix af de nævnte fra Det Sejler I Effekter og Spejderrobot.



På den anden EP Small Secrets Vol.2, som udkommer 24. oktober, er det August og Mikkel Metals bud på det hemmelige univers, På Breathe og S and I, og her remixer de så hinandens tracks. Augusts Breathe er et track som iser skal nævnes, det er helt igennem lækkert, og virker tilmed lidt Trentemøller melankolsk idet, men det er så sandelig kun positivt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar