tirsdag den 8. juni 2010

Lisa Shaw


Vores allesammens ynglings house vokalist canadiske Lisa Shaw kan netop nu høres på landsmanden Fred Everythings nyligt udsendte opsamlings album "Om: Masters by Fred Everything", på skiven er der to remix af Here I Am som oprindeligt udkom i 2008.
Lisas spytter ellers jævnligt selv singler ud, fra albummet Free fra sidste forår... vi er vist oppe på fem singler fra pladen nu! Og blandt dem er der to tracks, Can You See Him og Like I Want To som er ren sukkervand for øregangene. Et andet nummer fra pladen I'm Okay er også helt igenmen skønt, og måske single nr. seks? 
Det er den klassiske bløde house, deep house genre hun gør sig i, og med hendes super skønne vokal går det som regel op i en højre enhed.Jeg blev foralvor fanget af stemmen og de let tilgængelige produktioner på tracket Born To Fly fra hendes første solo Lp Cherry. Og især blæst omkuld af det ufatteligt fede remix som kom fra Eric Stamile. 
Udover samarbejdet med Fred Everything har hun sunget på Hideo Kobayashis track Fearless, som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, og et væld af andre artister har også nydt godt af hendes åbenlyse talent.

Fred Everything Feat. Lisa Shaw - Here I Am (Shur I Kan Vocal Mix)
Lisa Shaw - Can You See Him (Sonny Fodera vocal)
Lisa Shaw - Like I Want To (Dutchican Soul Classic Vocal Mix)

Lisa Shaw - I'm okay


Lisa Shaw - Born To Fly (Eric's 5rw Remix)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar