søndag den 18. april 2010

Dynastiet Kaskade

Kaskade: Dynasty (feat. Haley)

Kaskades nye album Dynasty som udgives den 27. april, har lige smidt den første single af sig nemlig tracket Dynasty, et typisk Kaskade progressive house track med vokal fra Haley Gibby. Haley er ikke nogen ukendt sanger for Kaskades fans, hun var bl.a. med på de to store hits I Remember og Move For Me. Albummet er den sjette studie plade på 8 år fra den amerikanske producer, ganske imponerende. Og foruden Haley vil der være hjælp far Martina, fra den canadiske gruppe Dragonette og selveste Tiesto.



Kaskade eller Ryan Raddon behøver som sådan ikke den store uddybende omtale her, han fører sig frem på alle tænkelige områder som DJ, sangskriver, producer og remixer. Men jeg vil nu lige benytte lejligheden til at fremhæve noget af det mindre kendte, som er de fritids bands han roder med når tiden er til det. Nemlig Late Night Alumni og Summer Of Space. Fælles for de to side projekter er den dejlige elektroniske downtempo stil, med de meget markante vokaler fra Haley Gibby i Summer Of Space og Becky Jean Williams i Late Night Alumni. Begge har i øvrigt også sunget flittigt på Kaskades egne tracks.

Late Night Alumni som har to albums på bagen det sidste fra november sidste år, Of Birds, Bees, Butterflies, Etc. Tjek lige de her tracks fra pladen. Det er guf!





Summer Of Space: With You

Ingen kommentarer:

Send en kommentar