søndag den 7. marts 2010

Godter fra Groove Armada

Groove Armada: Balck Light         
               Groove Armada er ude med nyt udspil Black Light hvor det iser, er tracket Shameless feat. Bryan Ferry som stjæler ens opmærksomhed. Et lavmælt meget gribende track som Bryan Ferry fantastisk halv mumler sig igennem som kun han kan. Men albummet har også andre godbidder bl.a. Just For Tonight et typisk Groove Armada track med den velkende store atmosfære i produktionen, og ej at forglemme History som er ren synth pop næsten helt firser artigt, virkeligt virkeligt lækkert!!

De to herre Andy Cato og Tom Findlay har nu sammen lavet 6 studie albums siden 1998. Har ellers også haft meget at se til hver for sig gennem årene, Andy har bl.a. rodet med et weekend projekt sammen med Rachel Foster i Weekend Players, et projekt som jeg uden tvivl vil vende tilbage til på denne blog. Tom har også været indblandet i flere sager bl.a. Sugardaddy med Tim Hutton.

Black Light er en mere mørk og rocket plade i forhold til forgængeren Soundboy Rock som nærmest var et mesterværk, men det fede med Groove Armada er at man aldrig rigtigt ved hvad de kommer op med, fra gang til gang. Personligt er jeg kæmpe fan af de to gutter, som har lavet flere perler så som Easy, My Friend, Paris og især Remember bare for at nævne nogle, som for gåsehuden på max niveau.

Groove Armada - Shameless  by  jordiguzman

Groove Armada - Just For Tonight  by  jordiguzman

Groove Armada - History  by  musicismysunshine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar